Wethouder Winnie Prins neemt afscheid van gemeente Zeewolde

7 maanden geleden gepubliceerd

Wethouder Winnie Prins van de gemeente Zeewolde neemt tijdens de raadsvergadering op donderdag 28 september officieel afscheid. Ze heeft deze functie bijna 17 jaar uitgevoerd voor Leefbaar Zeewolde en treedt af om gezondheidsredenen. Wie haar opvolger wordt, is nog niet bekend. De portefeuille wordt voorlopig waargenomen door de zittende wethouders.

Terugblik

“Wethouder is de mooiste baan die er is”, blikt Prins terug. Ze heeft altijd met veel plezier gewerkt aan en voor Zeewolde, opkomend voor de belangen van mensen en samenwerkend met gepassioneerde collega’s en ambtenaren. Het contact met de bewoners zal ze vooral missen.

Persoonlijke afspraak

Prins houdt geen afscheidsreceptie voor het hele dorp. Ze wil liever persoonlijke afspraken maken met iedereen die dat wil. “Ik heb graag persoonlijk contact met mensen, dus maak graag aparte afspraken. Voor koffie, een gesprek of misschien een wandeling”, zegt Prins.

Inwoners kunnen tot en met vrijdag 20 oktober een persoonlijke boodschap voor wethouder Prins achterlaten bij de receptie van het gemeentehuis. Vanaf maandag 2 oktober liggen de kaartjes hiervoor klaar bij de receptie in Zeewolde. De verzamelde boodschappen worden op een later moment aan Winnie Prins overhandigd.